Mijn naam is Bianca Arends (geboren in 1983) ik woon samen met mijn man Remco (geboren in 1981) en mijn twee dochtertjes Romy (2011) en Zoë (2013). Om ons gezin compleet te maken hebben wij een hond Laika. Zij is een hele lieve labrador van 8 jaar oud (zie foto en filmpje met onze dochter Zoë). Verder hebben wij thuis twee krielkipjes die al vanaf kuiken bij ons zijn. We hebben twee paarden die in Hoogland-West staan. In het tabblad foto's kunt u foto's vinden van onze leefsituatie.
Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk ben ik als eerst aan de slag gegaan bij een BSO korte tijd later bij een KDV waar ik tien jaar met veel plezier gewerkt heb. Hier heb ik mijn diploma's uitgebreid met Kinder EHBO, Uk en Puk (Voorschoolse Educatie), Taalvaardigheidstraining en Overdrachtstraining. Na tien jaar vond ik het tijd om mezelf om gastouder te worden. Ik hou namelijk van knusse, kleine en intieme opvang. Hierdoor is er veel aandacht voor het individuele kind, en ben ik hét vast en vertrouwde gezicht van uw kind.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons via de contact pagina. Als u langs wilt komen, maak dan even een afspraak.

Beschikbare plaatsen

Maandag 2 plekjes vrij
Dinsdag 1 plekje vrij
Woensdag gesloten
Donderdag 2 plekjes vrij
Vrijdag gesloten