Mijn naam is Bianca Arends (geboren in 1983) ik woon samen met mijn man Remco (geboren in 1981) en mijn twee dochtertjes Romy (2011) en Zoë (2013). Om ons gezin compleet te maken hebben wij een hond Tommie. Hij is een hele lieve labrador van 1,5 jaar oud (foto en filmpje is van onze oude labrador Laika). Verder hebben wij thuis twee konijntjes (Siep en Tippy). We hebben één pony die in Hoogland-West staat. In het tabblad foto's kunt u foto's vinden van onze oude leefsituatie op de James Grievegaarde. Nieuwe foto's van na onze verhuizing naar de Suikerpeergaarde volgen nog. 
Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk ben ik als eerst aan de slag gegaan bij een BSO korte tijd later bij een KDV waar ik tien jaar met veel plezier gewerkt heb. Hier heb ik mijn diploma's uitgebreid met Kinder EHBO, Uk en Puk (Voorschoolse Educatie), Taalvaardigheidstraining en Overdrachtstraining. Na tien jaar vond ik het tijd om mezelf om gastouder te worden. Ik hou namelijk van knusse, kleine en intieme opvang. Hierdoor is er veel aandacht voor het individuele kind, en ben ik hét vast en vertrouwde gezicht van uw kind.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons via de contact pagina. Als u langs wilt komen, maak dan even een afspraak.

Beschikbare plaatsen

Maandag geen plekje vrij
Dinsdag geen plekje vrij
Woensdag gesloten
Donderdag geen plekje vrij
Vrijdag gesloten